Job og karriere

Kaels P/S er en moderne installationsvirksomhed. Det betyder, at vi tager ansvar for, at vores elektrikere trives. Vi behandler hinanden godt, har en uformel omgangstone og et godt arbejdsmiljø. Hos os kan alle tale med alle, og vi sætter stor pris på rummelighed og venlighed i det daglige.

Indflydelse, ansvar og karrieremuligheder
Selvom Kaels er en af Nordsjællands største autoriserede el-installatør, har vi ingen snørklet organisation, men en flad struktur, hvor du som elektriker er tæt på ledelsen i det daglige. Det betyder, at du som medarbejder hos os kan udvikle dig fagligt og få opfyldt dine karriereønsker. Vi kan sige til hinanden, hvad vi mener. Det sikrer, at vi hele tiden bliver klogere sammen og gør hinanden bedre.

Vi tror på, at vores medarbejdere tager ansvar gennem indflydelse. Som elektriker hos os, skal du derfor være med til at finde løsninger til vores projekter. Det stiller krav til din nysgerrighed, din kreativitet og dine samarbejdsevner, men skaber samtidig en spændende og udfordrende arbejdsdag.

Vores kompetente og ansvarsbevidste medarbejdere er kort sagt forudsætningen for, at vi kan yde den service og det kvalitetshåndværk, som er vores kendetegn.

Unikke løsninger til historiske bygninger
Igennem årene har vi specialiseret os i at vedligeholde og forny installationer i fredede og historiske bygninger. Den slags renoveringsopgaver stiller ofte særlige krav til os og rummer faglige udfordringer for vores el-installatører.

Til gengæld kan du som medarbejder hos os komme om bag scenen på nogle af landets vigtigste historiske bygningsværker, som eksempelvis Christiansborg, Kronborg, Rosenborg, Amalienborg og Nationalmuseet.

Respekt for det klassiske håndværk
Kaels er grundlagt på en stærk tro på værdien af el-fagets klassiske professionelle håndværk. Vi tager også de nyeste teknologier med, så vi altid kan tilbyde vores kunder de bedste løsninger, hvor kvaliteten er 110 procent i orden.

Kaels vil være en seriøs og kompetent samarbejdspartner for både private, virksomheder, boligforeninger, stat og kommune. Vi møder på arbejde hver dag, for at yde vores kunder den bedste hjælp og rådgivning ved renovering, anlægsprojekter og energirigtige løsninger.

Er du elektriker? Og vil du være med på holdet?
Så du meget velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig!

”Er du Kaels’ nye elektriker? Klik her

Search

Categories

  • Ingen kategorier